Bio & veggie: lekkere éénpansgerechten
08.02 - 04.03.2017
Lekker smaakvol, snel klaar en minder afwas. Eenpansgerechten hebben alleen maar voordelen. Terwijl de ingrediënten staan te sudderen, heb jij je handen vrij!
We maken lekkere vegetarische gerechten klaar. Zo maken we stoverij van seitan en knolselder met porto. Of liever een Mexicaans bonenstoofpotje, of een pittige bloemkoolcurry? We maken onze culinaire wereldreis af met een bulgurpilav.
Type workshop: actief koken, 3 uur, € 35 (vegetarische maaltijd inbegrepen).
Let op: Deze workshop vindt 8 keer plaats op 4 verschillende locaties (Halle, Hasselt, Grimbergen, Leuven). Alle info vind je hier.
Locatie
Colruyt Academy, 4 verschillende locaties, In Grimbergen, Halle, Hasselt en Leuven
Datum/tijdstip
8 keer tussen 8/2 en 4/3
Website
♥