Dansfeest bioboerderij De Kollebloem

08.04 - 20.03.2017
In categorie

Bioboerderij De Kolleboem maakt er een jaarlijkse traditie van: dansen op de laatste tonen van de winter en de eerste klanken van de lente.


Dit jaar met live muziek van Ultra Vio°let. Zij brengen covers van levendige rock- en popnummers van vroeger en nu, en dit enkel met een strijkersbezetting! Door herkenbare nummers in een ander perspectief te plaatsen, komen we tot de essentie van een song en laten we deze nog krachtiger tot de luisteraar komen.

Smeer dus maar je keel en vergeet je dansschoenen niet!

Nadien zet DJ Nicky Black in met Wereldmuziek (Afrikaans, Balkan, Latijns-Amerikaans enz...), reggae, funk, soul, pop, rock... gaande van de jaren 60, 70 tot nu. Wie er vorig jaar bij was, weet dat hij er wat van kent.

Programma

  • 20u00: deuren open voor de fuif
  • 20u45: korte terugblik op 2016 + kort welkomstwoordje
  • 21u00: Ultra Vio°let: Live muziek!
  • 22u30: DJ Nicky Black - fuif tot in de vroege uurtjes!

Kaarten Verkrijgbaar in de hoevewinkel van de Kollebloem of online via http://kollebloem.be/dansfeest-2017

Locatie

De Wattenfabriek (op +/- 2 km van de boerderij)
Solleveld 35, 9550 Herzele

Datum/tijdstip

Zaterdag 8 april 2017, vanaf 20u

Prijs

6 euro VVK, 7, 50 euro aan de kassa

Website

Facebook evenement

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal natuurlijke additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, chemische pesticiden of ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.