Infoavond aromatherapie en essentiële oliën

11.12.2017
In categorie

Schrijf nu in voor een boeiende, geurige en weldadige avond vol info over aromatherapie en praktisch gebruik van essentiële oliën bij Biovita. 


Het gebruik van etherische oliën neemt steeds meer toe, bij een breed publiek. Het therapeutische nut en het genot van de oliën is een ware ontdekkingstocht. Essentiële oliën ondersteunen uw gezondheid en zijn een weldaad voor lichaam, geest en ziel.
De geuren alleen al kunnen uw gemoedstoestand verbeteren...

Wat zijn nu juist etherische oliën? Waarvoor en wanneer kunt u etherische oliën toepassen? Welke oliën zijn veilig voor een specifieke doelgroep? Massages, verdampen, verstuiven, welke soorten, ... U komt alles te weten over het praktische gebruik in huis, bad, voor massage,voor inwendig gebruik... In deze interessante introductieavond krijgt u een deskundige inleiding over aromatherapie en essentiële oliën

Docent: Nancy Popieul, Physalis - Keypharm 

Inschrijven kan aan de kassa van uw Biovita winkel of via overschrijving op het rek.nr. BE40 7360 0926 3463 (vermelding naam + 11/12 aromatherapie) via Biovita Roeselare, Brugge.

Locatie

Biovita Roeselare
Meensesteenweg 51, 8800 Roeselaere

Datum/tijdstip

Een boeiende avond vol info over aromatherapie en praktisch gebruik van essentiële oliën op maandag 11 december om 19u30.

Prijs

7 euro

Facebook evenement

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.