Mini-naaiworkshops en eenmalige kortingsdag bij Sprookjesstof

07.06.2017

Sprookjesstof, dé winkel met bio-ecologische stoffen, organiseert tijdens de biocampagneweek gratis mini-naaisessies (knikkerzakje in bio-katoen) voor volwassenen én mini-naaiworkshops voor kinderen.


Uiteraard heb je de gelegenheid om uitgebreid uitleg te vragen.

We bieden je ook graag een lekker biodrankje aan.

Ter gelegenheid van de biocampagne krijg je vandaag 20% korting op het volledige aanbod !

Sprookjesstof is uitzonderlijk open op woensdag 7 juni van 13u30 tot 21u30.

Locatie

Sprookjesstof
Vinkenstraat 2, 8310 Assebroek

Datum/tijdstip

woensdag 7 juni van 13u30 tot 21u30

Facebook evenement

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal natuurlijke additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, chemische pesticiden of ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.