Ontdek welke Belgische biowijn bij Belgisch biovlees past (3 juni)
Op zoek naar een passende wijn voor bij je zomerbarbecue? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Kom kijken hoe biologische wijn wordt gemaakt tijdens een bezoek aan onze wijnkelder en proef zelf hoe dat smaakt! Voor de kinderen is er biologisch appelsap.
Individuele bezoekers zijn de hele dag welkom om te komen kijken en proeven. Kom je met een grotere groep, maak dan a.u.b. op tijd een afspraak via hageling.wijnbouw@telenet.be.
Duur: het bezoek aan de wijnkelder met degustatie duurt ongeveer 1 uur. Je krijgt de gelegenheid om een vijftal wijnen te proeven: zowel droge en halfdroge witte wijnen als rode wijnen (Barrique gelagerd).
Ons terras is open van 14u tot 18u.
De huidige wijnbouwactiviteit van Hageling wijnbouw is gegroeid uit een hobby van wijn maken - eerst van diverse fruitsoorten, en later van druiven uit onze eigen wijngaard. Sinds 1993 groeien onze druiven op de Deelberg in Tienen, en sinds 1995 dragen de wijnen het gecertificeerde biolabel. Hageling wijnbouw streeft een natuurlijke bodemvruchtbaarheid na, zonder kunstmatige ingrepen. We telen gezonde, krachtige planten met een hoog weerstandsvermogen tegen ziekte - zonder onkruidverdelgers, insecticiden, schimmelbestrijders of genenmanipulatie. Dat levert gezonde, heerlijke druiven op!
Dit bedrijf is gecertificeerd voor bio. Bio herken je aan het Europese biolabel.
Locatie
Hageling wijnbouwVianderdal 23, 3300 Tienen
Datum/tijdstip
Zaterdag 3 juni en zaterdag 10 juni, van 14u tot 18u