​Verrassend vegetarisch diner: food pairing & sharing

18.02.2017

Schuif gezellig mee aan tafel in de Bioshop om te genieten van een uitgebreid vegetarisch diner en nieuwe ontmoetingen. Iedere gang en ieder gerecht heeft een eigen insteek en gaat gepaard met een schuimig proevertje, met een woordje uitleg van Het Jessenhofke.


Vanavond krijg je een vegetarisch diner voorgeschoteld om duimen en vingers bij af te likken.

Homemade Happiness zorgt voor drie heerlijke hapjes als starter, en die worden gevolgd door 2 winterse gerechten. Twee desserts met bijbehorende proevertjes sluiten de avond af, samen met een kopje geurige koffie of thee.

Deelnameprijs: 56 euro - daarvoor krijg je:

  • 6 bierproevers van Jessenhofke (met woordje uitleg)
  • gevarieerd hapjesbuffet als voorgerecht
  • twee winterse hoofdgerechten om te delen
  • twee nagerechten
  • ideeën en recepten
  • en nieuwe ontmoetingen!

Schrijf je voor dit vegetarische feestmaal in via een mail naar christel@jessenhofke.be of bel naar Trees en Renaat van Homemade Happiness op 0495/22 95 92 (renaat@rentree.be). Wees er snel bij want het aantal deelnemers is beperkt. Let op: je bent pas definitief ingeschreven na betaling.

  Meer info

Deze bedrijven zijn gecertificeerd voor bio.

Locatie

Bioshop 't Biokruidenierke
Sint-Truidersteenweg 22, 3500 Hasselt

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal natuurlijke additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, chemische pesticiden of ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.