Steun bio

Bio mijn natuur biologisch bijen © KVL Creative Nature bij bioboerderij Lombarts Calville

BioForum Vlaanderen vzw heeft een missie en daar kan jij goed bij helpen!


Ben je fan van bio en zou je graag willen dat er nog meer bio wordt geproduceerd en verkocht? Daar heb je goede redenen voor! Bio is gezond genieten, lekker puur, goed voor het milieu, vriendelijk voor dieren en 100% toekomst.

Er zijn veel bedrijven die er goed in slagen om biologisch te produceren, te verwerken en te verkopen. Dat is goed nieuws, al helemaal wanneer het gebeurt in een sterke, lokale keten en met een eerlijke prijs.

BioForum Vlaanderen vzw probeert met het infopunt Bio Mijn Natuur bio dichterbij de Vlaamse consument te brengen. Zo kan jij ook ontdekken hoe bio echt in elkaar steekt en wat de concrete meerwaarden zijn.

Steun vanuit je winkelmandje

De beste manier om een duurzaam systeem te doen groeien, is door regelmatig en aan een eerlijke prijs biologische producten te kopen.

Aandacht voor bio

Ben je student of leerkracht, dan heb je misschien interesse om rond bio te werken. Of je organiseert een workshop of proeverij met bio en je wil dat graag communicatief ondersteunen? Kijk eens bij de publicaties.

Heb je een account op Facebook, Twitter of Pinterest, deel dan je enthousiasme over bio! Je bent de eerste om het te weten als je onze Facebook-pagina Lekker bio leuk vindt.

Steun met overschrijving

Om de ontwikkeling van biologische landbouw en voeding te ondersteunen, krijgen wij financiële steun van de Vlaamse overheid. Deze subsidie is echter niet voldoende om onze plannen helemaal waar te maken.

Je kan een duwtje in de rug geven door een steunbedrag over te schrijven. Schrijf in de vermelding 'Mijn steun voor bio'.

Rekeningnummer: BE30 5230 8012 5311 (BIC TRIOBEBB)