Tofu met pesto

Schermafbeelding 2016 02 05 Om 11 01 06

4 pers.

Ingrediënten

  • 15 g verse basilicum
  • 15 g selder
  • 30 g pijnboompitten
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 g verse tofu
  • 1 dl zachte olijfolie
  • een snuifje zeezout

Bereiding

  • Plet de basilicum, de selder, de pijnboompitten en de knoflook.
  • Doe er de tofu bij, de olijfolie en het zeezout.
  • Meng zorgvuldig tot een gladde puree.
  • Tip: lekker als aperitiefhapje op geroosterd brood.

Dit recept is van 'Bio Mijn Natuur'

Bmn Grijskader 250Px

Bio Mijn Natuur voorziet jou graag van handige recepten met bio. Koop je biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!

Recept: Claudine Lemey, fotografie: Frank Toussaint