Herkenrodeboer & Goerenhof

Gecertificeerd voor bio*

Olmenbosstraat 12
3511 Stokrooie

wo: 18u-20u; za: 10u-12u; of op bestelling.

vanroyekoen@yahoo.com
www.herkenrodeboer.be
www.facebook.com/pages/Boer-van-Herkenrode/157223601089180

Soort biopunt

Boer Resto & Co

Wij verkopen

Droogwaren Zuivel/ei Dranken Vlees Verzorging Catering

Verkoopswijze

Met abonnement
Dit bedrijf biedt onder de naam Herkenrodeboer akkerbouw- en vleesproducten aan.Onder de naam Goerenhof biedt het geitenmelk en geitenmelkproducten aan. Via lokale samenwerkingsverbanden ook verwerkte producten zoals kaas van Karditsel.

* Dit bedrijf is gecertificeerd voor bio. Wat je op dit biopunt vindt met de term ‘bio’, is gegarandeerd bio. Het voldoet dus aan alle wettelijke normen voor bio. Een onafhankelijke controleorganisatie zorgt voor de controle.

Zoek opnieuw

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.