Atelier leven: 6 workshops en biomaaltijd

12.01.2019

Een namiddag vol boeiende workshops: van lekker koken en composteren tot buiten spelen voor kids. 


Kies één van de volgende workshops, schrijf je in en kom op 12 januari 2019 genieten van een namiddag boordevol leven en energie met aansluitend een biologische maaltijd.

Dit is het aanbod: 

Begrijp, beleef en bescherm je vruchtbaarheid - Rebecca
Composteren voor een vruchtbare bodem - Marc
Lekker koken met gierst - Bénédicte
Natuurlijk ademen vanuit eutonie - Gabriella
Bos-art : goesting krijgen in het buiten spelen (vanaf 6 jaar) - Marie
Jouw levensweg, van stenen en rivieren - Damien

Locatie

Atelier 'leven
Waalbeekstraat 83, 9870 Zulte

Datum/tijdstip

Zaterdag 12 januari vanaf 14 uur

Prijs

volwassenen: 45 euro, kinderen: 25 euro (incl: biologische maaltijd en alle workshops)

Facebook evenement

Lorem ipsum

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.