Biobierproeverij bij De Hobbit

20.10.2017

Op deze avond wijdt brouwer Marc Strubbe je in in het grote aanbod Belgische biobieren. Je maakt kennis met het diverse smaakpallet en komt te weten wat bio juist betekent en waarom bio ook voor bier een goede keuze is.


DEZE BIOBIERPROEVERIJ IS VOLZET!

Van 21 tot en met 29 oktober 2017 zet BioForum Vlaanderen vzw biobieren, biowijnen en biologische sterke drank in de kijker. Maak kennis met het diverse assortiment aan bioproducten op deze biobierproeverij! Meer info over de campagne en activiteiten vind je vanaf oktober op www.biomijnnatuur.be.

Op vrijdag 20 oktober laat brouwer Marc Strubbe je kennis maken met volgende heerlijke biobieren:

  • Camille - pils
  • Modeste - tripel
  • Alfoncine - bruin bier
  • Blanche

Deze bieren worden gebrouwen in de brouwerij van Ichtegem bij Brugge. In onze demokeuken zorgen we voor een paar bijpassende gerechten op basis van onze eigen producten.

Praktisch

  • Vrijdag 20 oktober, 19u - 22u
  • Deelnameprijs is 20 € per persoon.
  • Heb je vragen? Mail naar info@hobbit.be

* * *

De Hobbit is gecertificeerd als verwerker voor bio


Locatie

De Hobbit
Nijverheidslaan 9, 9990 Maldegem

Datum/tijdstip

Vrijdag 20 oktober, 19u - 22u

Prijs

20 euro

Website

Lorem ipsum

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.