​Biobierproeverij bij Zonder Meer - VOLZET

27.10.2017

Op deze avond wijdt zytologe Kathleen De Sutter je in in het grote aanbod Belgische biobieren. Je maakt kennis met het diverse smaakpallet en komt te weten wat bio juist betekent, hoe je bio kan herkennen en waarom bio ook voor bier een goede keuze is.


* Deze proeverij is volzet *

Van 21 tot en met 29 oktober 2017 zet BioForum Vlaanderen biobieren, biowijnen en biologische sterke drank in de kijker. Maak kennis met het diverse assortiment aan bioproducten op een biobierproeverij! Meer info over de campagne en activiteiten vind je op www.biomijnnatuur.be.

Op deze gezellige avond bij verpakkingsvrije winkel Zonder Meer maak je kennis met volgende biobieren:

  • Maya en Reserva (Jessenhofke)
  • Keikoppenbier (Plukker)
  • Alfoncine bruin (Strubbe)
  • Wilde Vruchten (Leireken)

Praktische info:

  • Datum: vrijdag 27 oktober om 19u
  • Locatie: Zonder Meer, Rijselsestraat 51, 8500 Kortrijk
  • Klik hier om in te schrijven - graag uiterlijk op 20 oktober 2017
  • Deelnameprijs: €15 per persoon. Gelieve voor 25 oktober je bijdrage te betalen op rekeningnummer BE75 1096 6729 3351 op naam van Zonder meer; of rechtstreeks in de winkel. Je inschrijving is pas definitief na betaling.
  • Vragen? 0486/933.824 of johan@zonder-meer.be

* * *

Zonder Meer is gecertificeerd voor bio.

Locatie

Zonder Meer
Rijselsestraat 51, 8500 Kortrijk

Datum/tijdstip

vrijdag 27 oktober om 19u

Lorem ipsum

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.