Kleurrijk veldboeket met eigen oogst!

07 - 09.07.2020
In categorie

Kom tijdens de "Zomer van de Korte Keten" langs op bioboerderij 't Goed Ter Heule en tover onder begeleiding van floriste Tania Huyghe een prachtig veldboeket. 


Kom tijdens de "Zomer van de Korte Keten" langs op bioboerderij 't Goed Ter Heule en tover onder begeleiding van floriste Tania Huyghe een prachtig veldboeket. Deze eigen creatie start met de oogst in de zelfpluktuin. Het worden één voor één unieke pronkstukjes! Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven via fermebioboerderij@tgoedterheule.be

Locatie

't Goed ter Heule
Dronckaertstraat 665, 8930 Lauwe (Menen)

Datum/tijdstip

dinsdag 7 juli 2020 van 14.00 tot 17.00 en donderdag 9 juli 2020 van 18.30 tot 21.30 uur

Prijs

35 euro

Facebook evenement

Lorem ipsum

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.