Kookworkshop: ​Maak een vegan feestmenu

25.11.2017
In categorie

Vervul de goede voornemens van uw gasten nog voor ze gemaakt zijn en serveer ze een ver-ruk-ke-lijk feestmenu van hapjes tot en met dessert!


Naar goede gewoonte koken we bio, vegan, suikervrij, full of love EN helemaal in lijn met de nieuwe voedseldriehoek! Viviane Van Dyck begeleidt deze sessie.

Praktisch:

  • Prijs: 40 euro - uitgetypte recepten, maaltijd, inspiratie inbegrepen
  • Plaatsen voor deze demo-kookles zijn beperkt! Inschrijven kan via: info@vivianevandyck.com

We zijn te gast in Het Natuurhuis Merksem, gelieve niet te parkeren op de parking maar in de omliggende straten, zodat we niet onnodig lang de parking bezet houden.

Locatie

Het Natuurhuis Merksem
Eethuisstraat 130-140, 2170 Merksem

Datum/tijdstip

zaterdag 25 november - 13-16u

Prijs

€40

Website

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.