Ravioli en Tagliatelle, zelfgemaakt het lekkerst!
We kneden onze eigen pasta en maken er een lekkere ravioli van, die is naar keuze vegetarisch of met vlees. Bij de zelfgemaakte tagliatelle maken we een lekkere tomatensaus. Een goed basisrecept om later te gebruiken bij bijvoorbeeld je lasagne.
We starten met biologische tarwebloem en bio-eitjes, en kneden onze eigen pasta helemaal zelf. Daarna maken we er een lekkere ravioli van, die is naar keuze vegetarisch of met vlees met een lekkere vulling van mozzarella, basilicum, zwarte peper, parmezaan... Bij de zelfgemaakte tagliatelle maken we een lekkere tomatensaus. Een goed basisrecept om later te gebruiken bij bijvoorbeeld je lasagne.
Inbegrepen: een welkomstdrankje, alle Bio-ingrediënten én we eten samen al het lekkers op. Je krijgt de recepten en tal van tips mee naar huis.
Inschrijven kan via e-mail : info@annkoekepan.be of telefonisch op 0478/32 44 42. Ik stuur je een bevestiging met alle details, je inschrijving is pas definitief na betaling.
Locatie
Ann KoekepanHoutemstraat 11, 3384 Tienen
Datum/tijdstip
Donderdag 15 februari van 19u tot 21u, Tienen