Ravioli en Tagliatelle, zelfgemaakt het lekkerst!

15.02.2018
In categorie

We kneden onze eigen pasta en maken er een lekkere ravioli van, die is  naar keuze vegetarisch of met vlees. Bij de zelfgemaakte tagliatelle maken we een lekkere tomatensaus. Een goed basisrecept om later te gebruiken bij bijvoorbeeld je lasagne.


We starten met biologische tarwebloem en bio-eitjes, en kneden onze eigen pasta helemaal zelf. Daarna maken we er een lekkere ravioli van, die is naar keuze vegetarisch of met vlees met een lekkere vulling van mozzarella, basilicum, zwarte peper, parmezaan... Bij de zelfgemaakte tagliatelle maken we een lekkere tomatensaus. Een goed basisrecept om later te gebruiken bij bijvoorbeeld je lasagne.

Inbegrepen: een welkomstdrankje, alle Bio-ingrediënten én we eten samen al het lekkers op. Je krijgt de recepten en tal van tips mee naar huis.

Inschrijven kan via e-mail : info@annkoekepan.be of telefonisch op 0478/32 44 42. Ik stuur je een bevestiging met alle details, je inschrijving is pas definitief na betaling. 

Locatie

Ann Koekepan
Houtemstraat 11, 3384 Tienen

Datum/tijdstip

Donderdag 15 februari van 19u tot 21u, Tienen

Prijs

25 euro

Facebook evenement

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.