Uitgebreide biowijndegustatie met jazzconcert

15.10.2017

Geniet de hele dag van wijndegustaties van Pure Organic Wines in de oude gelagzaal van domein Orshof. 's Avonds komen jazzliefhebbers aan hun trekken met een optreden van zangeres Melina.


Vanaf 11u tot 18u: Degustatie

De hele dag kun je komen proeven van een selectie heerlijke biologische wijnen van Pure Organic Wines in domein Orshof. Tussendoor kan je verrukkelijk eten in het restaurant: Orshof biedt op deze dag een speciaal twee- en driegangenmenu aan in de sfeer van Pure Organic Wines.

Reserveren: De degustaties zijn gratis maar reserveer aub via info@pureorganicwines.com of via 0498 15 67 63 (vermeld je naam, adres en aantal personen).

Orshof is een Kempische boerderij gelegen aan de rand van de Solterheide in een prachtig natuurgebied waar je urenlang kan wandelen. Orshof beschikt ook over hotelaccomodatie. Meer info op www.orshof.be.

19.30u - Jazzconcert met Melina

Melina zingt van Peggy Lee tot Stevie Wonder en van Joni Mitchel tot Jain. Te ontdekken!

Reserveren: Graag reserveren door €10 p.p. over te schrijven op BE61-4570-1202-9117 met vermelding van naam, adres en aantal personen.

* * *

Pure Organic Wines is gecertificeerd als verwerker van bioproducten


Locatie

Orshof
Heymansweg 2, 3670 Neerglabbeek

Datum/tijdstip

Zondag 15 oktober, van 11u tot 22u

Prijs

degustatie gratis / € 10 voor jazzconcert
Lorem ipsum

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.