Veelzijdig koken met Belgische bioquinoa en gierst!
Ontdek tijdens deze workshop op bioboerderij Humus hoe je kan koken met lokale granen.
Alle gezonde voeding begint bij een gezonde bodem met veel humus. Zo wordt ons voedsel terug een levensmiddel. Op bioboerderij Humus telen wij gierst, quinoa, oerspelt en rogge. In samenwerking met biologisch veggieproducent La Vie est Belle en de Avalonhoeve organiseren we workshops over hoe je kan koken met onze lokale granen. Je kunt er eigenlijk van alles mee doen: van muesli, brood tot soep, slaatjes, burgers, risotto en zelfs taart en nagerecht.
De deelnameprijs is inclusief de kookles en een aansluitend buffet.
Er wordt eveneens een workshop georganiseerd op donderdag 8 maart van 19 tot 22 uur.
Uw deelname is geldig door u in te schrijven bij Bénédicte Versele / benedicteversele@hotmail.com of tel 09/388 73 29
Locatie
Bioboerderij HumusWaalbeekstraat 83 (einde doodlopende straat), 9870 Zulte
Datum/tijdstip
Vrijdag 9 maart van 19.00 tot 22.00 u