Workshop Verrassend ingemaakt bij bioboerderij De Wassende Maan
04.10.2018
Trek je keukenschort aan want tijdens deze workshop over inmaken en fermenteren duik je de keuken in!
Welke techniek is het best om tomaten te bewaren en wat heb je daarvoor nodig? En hoe lang kun je een zelf ingemaakte oogst bewaren?
Je leert verschillende technieken kennen om groenten en fruit langer te bewaren en je komt alles te weten over steriliseren, (vries)drogen, zouten, inkuilen, pasteuriseren, inmaken met zoet of zuur of alcohol, pekelen en fermenteren.
Heb je zelfgemaakte jam, chutney of notenporto? Breng ze gerust mee, dan proeven en bespreken we de technieken. Na de theorie gaan we aan de slag. Trek je keukenschort aan want we duiken samen de keuken in!
Locatie
De Wassende MaanBeekstraat 35, 9800 Astene
Datum/tijdstip
donderdag 4 oktober van 19.30 tot 22 uur.
Prijs
35 euro
Facebook evenement
♥