Zomerse Picknick op Rijk Bos Bloemen

15.08.2020

We verwelkomen jullie graag op Rijk Bos Bloemen voor een picknick op maat van zowel vier-urende zoetebekken, ontspannen aperitievers als uitgebreid avondlijke fijnproevers. 


Bloemenboerin Marieke teelt er binnen het concept van gemeenschapslandbouw (Community Shared Agriculture) een wonderlijk divers aanbod aan biologische bloemen. Hanne en Jelmer gaan aan de slag met haar kleurrijkste eetbare bloemen en (on)kruiden en halen de groenten en granen bij bioboerderij de Kollebloem uit het nabije Sint-Lievens-Esse.

Verwacht je aan een namiddag en avond in de buitenlucht te midden een kleurrijke bloemenweelde met een picknickmand vol kraakvers lekkers. Zorg jij alvast voor je mooiste picknickkleed, je voltallige bubbel en wat eigen borden, bestek en glazen?

Voor bloemenliefhebbers die nog onbekend zijn met de plek, voorziet Marieke een rondleiding. En wil je graag naar huis met een verse plukvangst? Bestel dan bij je picknickmand zeker een Bloemenbon!

De picknickmanden bestel je op voorhand en haal je ter plaatse af op de binnenkoer van de hoeve.
Bij mooi weer voorzien wij een drankenaanbod ter aanvulling van je picknickmandje.

Uiteraard dragen we hierbij zorgvuldig zorg voor zowel uw als onze veiligheid.

AL HET LEKKERS OP EEN RIJ

Zoet: stuk taart 5 euro
Hartige 
     . aperobox 6 euro
     . diner in een picknickmand 16 euro
     . verwenbox: apero + diner + dessertje 25 euro
     . picknickmandje op kindermaat 10 euro
Huisgemaakte frisdranken - €6 per fles van 75cl
     . kefir 
     . kombucha 


HOE BESTELLEN? 
Bestellen kan via mail naar welkom@hanne-jelmer.be, dit tot en met 12 augustus - zolang de voorraad strekt. Gelieve een richtuur te vermelden bij je bestelling en eventuele allergieën op voorhand door te geven. Nog vragen? Bel Hanne gerust even op: 0472 79 72 29.

Locatie

Rijk Bos Bloemen
Rijkbos 46,, 9620 Elene

Datum/tijdstip

Zondag 15 augustus van 15 tot 21 uur

Prijs

afhankelijk van de bestelde picknick

Facebook evenement

Lorem ipsum

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.