De Ferme Framboos

Gecertificeerd voor bio*

Veeweidestraat 50
3040 Sint-Agatha-Rode
0494 29 46 57

winkel: di: 15u-19u; vr: 15u-19u; za: 10u-19u; markt (enkel in seizoen); wo: Kessel Lo: 15u-19u; zo: Heverlee: 8u-13u.

info@fermeframboos.be
www.fermeframboos.be
https://www.facebook.com/fermeframboos?fref=ts

Soort biopunt

Boer Resto & Co

Wij verkopen

Fruit Droogwaren Vakantie

Verkoopswijze

Ter plekke, Via kraam, Via zelfpluk
Biobedrijf met pluktuin met bessen: framboos, braam, blauwe bes, rode, witte en zwarte bes.Het fruit kan aangekocht worden in de hoevewinkel, op de markt of zelf geplukt. Rondleidingen mogelijk voor groepen. Wij ontvangen ook vakantiegangers in onze gite (verblijf voor 23 personen). Verder hebben wij 2 ezeltjes die graag gaan wandelen in de zeer mooie omgeving.

* Dit bedrijf is gecertificeerd voor bio. Wat je op dit biopunt vindt met de term ‘bio’, is gegarandeerd bio. Het voldoet dus aan alle wettelijke normen voor bio. Een onafhankelijke controleorganisatie zorgt voor de controle.

Zoek opnieuw

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.