Bak je eigen biobrood
23.03.2023
Zelfgebakken, ovenvers brood geurt heerlijk en smaakt verrukkelijk. En brood maken gaat vlugger en makkelijker dan je denkt.
Op deze bakdag leer je zelf brood bakken volgens je eigen smaak en voorkeur. Niet alleen volkorenbrood, maar ook rijstbrood, sesambrood en rozijnenbrood gaan de oven in. Voortaan hoef je de deur niet meer uit voor vers brood; je haalt het warm en knapperig uit eigen oven.
Beroepsbakker Ben bakt verschillende broden en toont je de techniek van het kneden en vormen van het deeg. Hij geeft ook uitgebreid informatie over de verschillen tussen gist en zuurdesem brood, en legt uit hoe je zelf zuurdesembrood kan bakken. Om praktische redenen wordt in de les enkel met gist gewerkt.
Locatie
Oost West Centrum AntwerpenVan Schoonbekestraat 148, 2018 Antwerpen
Datum/tijdstip
woensdag 22/03/2023
Prijs
€ 30
♥