CÎME – Glowing Skin Workshop in Gent

12.07.2024
In categorie

Ben je ook klaar met synthetische parfums en parabenen in je huidverzorging en wil je de stap zetten naar een natuurlijke verzorging? Of wil je graag leren van een expert hoe je een gezichtsmassage met een gua sha uitvoert? Dan is de Glowing Skin workshop van CÎME iets voor jou!


Stap samen met je mama, dochter of vriendin in de wondere wereld van zelfzorg! Schrijf je in voor onze exclusieve workshop bij Blommm op 12 juli, waar we je niet alleen voorzien van

professioneel advies, maar ook samen op zoek gaan naar de perfecte natuurlijke verzorging
voor jouw huid.

Bovendien voeren we samen een volledige gelaats-en handverzorging uit en
leer je van onze expert hoe je een gezichtsmassage uitvoert met een gua sha steen. Dit wordt
een hands-on ervaring, dus wees voorbereid om het zelf uit te proberen!

Inschrijvingsgeld: 16 euro. Voor dit bedrag krijg je de volledige workshop, staaltjes van jouw
favoriete gezichtscrèmes en een leuke korting.

Schrijf je nu in via deze weg of kom langs in de winkel.

Blommm-atelier
Neem plaats in ons atelier en geniet bij deze workshop van onze heerlijke tisanes.

Inschrijven

Locatie

BLOMMM
Krommewal 1, 9000 Gent

Datum/tijdstip

Vrijdag 12 juli 2024 - 17:30 - 19:30

Lorem ipsum

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.