Bloemenworkshops met lunch op veld bij Duizendblad 18/05

18.05.2019

Geniet van een volledige bloemendag bij Duizendblad met een lunch op het veld. Je volgt twee workshops Lenteboeket en Bloemen voor je feest. 


Workshop lenteboeket (10-13 uur)

Na een rondleiding op het bloemenveld gaan we samen aan de slag: we maken boeketten met het beste wat de lente te bieden heeft van kleine eenvoudige boeketjes tot een verfijnd handgebonden boeket met veel details. Meer info.

DE WORKSHOP OMVAT

  • Papieren instructies;
  • Alle materialen en bloemen;
  • De boeketten die je mee naar huis neemt;
  • Iets zoets en bloementhee à volonté.

Workshop Bloemen voor je feest (14-17 uur)

Plannen voor een trouwfeest, een bbq of een lentefeest? Na deze workshop zorg jij zelf voor een mooi versierde tafel. We laten je kennismaken met de bloemen van het seizoen om daarna samen aan de slag te gaan: van supereenvoudig met kleine vaasjes tot luxueus met een weelderig arrangement. Meer info.

DE WORKSHOP OMVAT

  • Papieren instructies;
  • Alle materialen en bloemen;
  • Het tafelstuk dat je  mee naar huis neemt, inclusief lage vaas;
  • Iets zoets en bloementhee à volonté.

Inschrijven voor de workshops is verplicht, combineer beiden workshops en geniet van korting

Locatie

Duizendblad
Monnikstraat 4, 1470 Ternat

Datum/tijdstip

Zaterdag 18 mei 2019 van 10 tot 17 uur

Prijs

79 euro

Website

Lorem ipsum

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.