Zomerse wandeling, bioproeverij en picknick op de Natlandhoeve

04.06.2017

Spring vandaag fluks je bed uit en start de dag met een fijne ochtendwandeling op en rond boerderij Natlandhoeve. Overtuig jezelf van de smaak en kwaliteit van biovlees bij wat proeverijtjes. 's Middags ben je welkom op een gezellige picknick in de boomgaard.


We ontvangen je met een lekker kopje koffie en cake van eigen bloem, en nemen je dan een uurtje mee op rondleiding op onze bioboerderij met runderen van het Franse Limousinras.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de smaak van biovlees? Na de wandeling krijg je de gelegenheid om in kleine hoeveelheden verschillende soorten biorundvlees te proeven (bereid door een ervaren Weber kok). Overtuig jezelf van de smaak en kwaliteit van biovlees!

Prijs: €5 per persoon (max. 30 personen). Betaling graag ter plaatse. Gelieve in te schrijven via jos@natlandhoeve.be.

Gezellige picknick

Als je zin hebt om 's middags in de streek nog iets anders te doen, ben je na afloop van de proeverij van harte welkom op een gezellige picknick in de boomgaard. De picknickmand zit vol lekkere, verse streekproducten! Prijs €15 volwassenen / €10 kinderen. Betaling graag ter plaatse. Gelieve in te schrijven via jos@natlandhoeve.be.

Natlandhoeve

De Natlandhoeve wil niet alleen zomaar een beetje biologisch zijn, maar streeft ook naar een evenwicht met de natuur. De runderen en de schapen presteren het zelfs om waardeloos natuurgras om te zetten in hoogwaardige mensenvoeding. De natuurkracht vind je terug in het vlees. Deze filosofie van evenwichten trachten wij in al de producten die wij verkopen terug te laten komen.

N.B. Je kunt de rondleiding op de Natlandhoeve ook op afspraak laten doorgaan. Neem daarvoor contact op met Jos De Clercq op 0494 07 19 39.

  Meer info

Dit bedrijf is gecertificeerd voor bio. Bio herken je aan het Europese biolabel.

Locatie

Bioboerderij Natlandhoeve
Stokstraat 2, 3800 Zepperen (Sint-Truiden)​

Datum/tijdstip

zondag 4 juni - wandeling om 9.30u - picknick vanaf 's middags

Lorem ipsum

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.