Stay safe! Win jij een 'ik adem bio' - mondkapje?

18.02.2021
Wedstrijdje Mondmaskers

Ook in 2021 zal het mondkapje niet meteen uit het straatbeeld verdwijnen. We geven nog eens 10 sets van ons stoffen mondkapje met opdruk 'ik adem bio' cadeau. Waag je kans voor zondag 28/2.


Zelfs met vaccin blijven mondmaskers en afstandsregels nog wel even van kracht, en daarom doen we nog eens 10 sets van ons stoffen mondkapje met opdruk 'ik adem bio' cadeau. Ze zijn van Belgische makelij, gemaakt van een dubbele laag, biologisch polyesterkatoen... een statement en goed voor het milieu.

Koop jij vaker lokaal, bio... sinds corona? Laat het ons via dit formulier weten, beantwoord ook de schiftingsvraag en wie weet krijg jij deze leuke set thuis gestuurd. Deelnemen tot zondag 28/2 om middernacht.

Praktisch: De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. We doen per winnaar een set van 2 stoffen maskers (ter waarde van 24 euro!) cadeau. Zo kan je het stoffen mondmasker telkens wassen en opnieuw gebruiken. 

Deze wedstrijd is afgesloten, de 10 winnaars zijn op de hoogte gebracht. 

Lorem ipsum

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.