Aardbeiensalade
4 pers.
Ingrediënten
- 200 g veldsla
- 1 stronk witloof; in reepjes
- 500 g aardbeien, in partjes
- 6 el olijfolie
- 2 el balsamicoazijn
- peper, zout
- 4 aardbeien, geplet
- 2 el geroosterde sesamzaadjes
Bereiding
- Was de veldsla grondig en zwier droog.
- Meng in een grote slakom de veldsla, witloof en aardbeien.
- Maak een vinaigrette van de olijfolie, balsamicoazijn, peper, zout en geplette aardbeien en schenk deze over de aardbeiensalade.
- Werk af met geroosterde sesamzaadjes. Werk af met geroosterde sesamzaadjes.
Dit recept is van 'Bio Mijn Natuur - Recept: Hilde Oeyen, fotografie: Frank Croes'
Bio Mijn Natuur voorziet jou graag van handige recepten met bio. Koop je biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!
Recept & styling: Hilde Oeyen, fotografie: Frank Croes
♥