Artisjokkendip
Met artisjokken uit glazen bokaal maak je dit gerecht heel snel. In het seizoen kan je ook gaan voor een vers gestoomde artisjok.
![Schermafbeelding 2016 01 27 Om 12 00 17](https://biomijnnatuur.be/assets/files/recipes_and_ingredients/_590xAUTO_crop_top-center/Schermafbeelding-2016-01-27-om-12.00.17_160407_164955.png)
8 pers.
Ingrediënten
- 1 bokaal artisjokken (240g – 155g uitgelekt)
- 3 el platte peterselie
- 2 el geraspte kaas met pittige smaak
- 2 el olijfolie
- peper, zout
Bereiding
- Doe alle ingrediënten in een blender en mix goed.
- Breng op smaak met zout en peper.
Dit recept is van 'Heerlijk Puur - Foto: Stefan Jacobs, recept: Debby De Mangelaere'
![Heerlijk Puur](https://biomijnnatuur.be/assets/files/author/_159xAUTO_crop_top-center/HeerlijkPuur.png)
Bio Mijn Natuur verzamelde allerlei heerlijke recepten in Heerlijk Puur - Het ultieme kook- en handboek over biologisch koken. Koop biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!
Receptfotografie: Stefan Jacobs, recept & styling: Debby De Mangelaere.