Chocolademousse
Met een speciaal ingrediënt: roze peper! Maar het kan ook zonder natuurlijk.
4 pers.
Ingrediënten
- 150 g zwarte chocolade (70%)
- 4 eiwitten
- snuifje zout
- 1 tl (riet)suiker
- 1 tl roze peper, grof gemalen of geplet in vijzel
Bereiding
- Klop het eiwit stijf met de suiker en het zout.
- Laat de chocolade au bain marie smelten.
- Meng de chocolade en de roze peper onder het eiwit.
- Zet 1u koel in de ijskast.
- Serveertip: lekker met gedroogde vijgen.
Dit recept is van 'Heerlijk Puur - Foto: Stefan Jacobs, recept: Debby De Mangelaere'
Bio Mijn Natuur verzamelde allerlei heerlijke recepten in Heerlijk Puur - Het ultieme kook- en handboek over biologisch koken. Koop biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!
Receptfotografie: Stefan Jacobs, recept & styling: Debby De Mangelaere.
♥