Ei-nestjes met spinazie en gerookte zalm
Snel en eenvoudig!

Foto: Stefan Jacobs; Receptuur & styling: Debby de Mangelaere

Eieren
Eet jij 's ochtends ook graag een eitje bij je ontbijt? Met een bio-eitje maak je de meest diervriendelijke keuze. Biokippen hebben in de stal voldoende ruimte en stro om in te scharrelen en er zijn voldoende zitstokken om te rusten of slapen. Buiten krijgen de kippen een uitloop van minstens 4 vierkante meter per kip. Ze eten ook puur biologisch voer, dus onbespoten en niet genetisch gemanipuleerd.
4 pers.
Ingrediënten
- 4 sneetjes gerookte zalm
- handvol spinazie
- 4 eieren
- peper
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 150 °C.
- Beleg een muffinvorm met de gerookte zalm en daarboven enkele blaadjes spinazie.
- Breek boven iedere vorm een eitje. Kruid met peper. Laat in de oven 10 à 15 minuten garen.
Dit recept is van 'Heerlijk Puur - Foto: Stefan Jacobs, recept: Debby De Mangelaere'

Bio Mijn Natuur verzamelde allerlei heerlijke recepten in Heerlijk Puur - Het ultieme kook- en handboek over biologisch koken. Koop biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!
Receptfotografie: Stefan Jacobs, recept & styling: Debby De Mangelaere.
♥