Gegrilde peren met tijm en chocolade
Less is more: peer, chocolade en tijm zijn samen meer dan de afzonderlijke delen. Of hoe je filosofisch wordt van een bijzonder goede smaakcombinatie...
![Schermafbeelding 2016 03 18 Om 16 43 33](https://biomijnnatuur.be/assets/files/recipes_and_ingredients/_590xAUTO_crop_top-center/Schermafbeelding-2016-03-18-om-16.43.33_160407_183001.png)
4 pers.
Ingrediënten
- 4 peren
- 2 el chocolade, geraspt
- 1 el tijm, vers, enkel de blaadjes
Bereiding
- Snij de peren in partjes en schuif op spiesjes.
- Gril de spiesjes 1 minuut aan elke zijde.
- Bestrooi met chocoladeschilfers en tijm.
Dit recept is van 'Heerlijk Puur - Foto: Stefan Jacobs, recept: Debby De Mangelaere'
![Heerlijk Puur](https://biomijnnatuur.be/assets/files/author/_159xAUTO_crop_top-center/HeerlijkPuur.png)
Bio Mijn Natuur verzamelde allerlei heerlijke recepten in Heerlijk Puur - Het ultieme kook- en handboek over biologisch koken. Koop biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!
Receptfotografie: Stefan Jacobs, recept & styling: Debby De Mangelaere.