Hartige muffins
![Schermafbeelding 2016 01 25 Om 14 15 25](https://biomijnnatuur.be/assets/files/recipes_and_ingredients/_590xAUTO_crop_top-center/Schermafbeelding-2016-01-25-om-14.15.25_171129_122102.png)
4 pers.
Ingrediënten
- 160 g zelfrijzende bloem
- 150 g tarwebloem
- 180 g melk
- 2 eieren
- 70 g olijfolie
- 1/2 tl bakpoeder
- 200 g wijtingfilet
- 3 jonge preistengels, fijngesneden
- 1/2 tl mosterdzaadjes
- 2 el koriander, vers, fijngehakt
- peper en zout
Bereiding
- Stoof de prei in een pan gaar.
- Snij de visfilets in stukjes. Zet opzij.
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Doe de bloem, melk, eieren en olijfolie in een kom en meng goed. Kruid met peper en zout.
- Voeg prei, mosterdzaadjes, koriander en vis toe en spatel dit onder het mengsel.
- Doe het beslag in muffinvormen en bak ± 30-35 minuten in de oven.
Dit recept is van 'Heerlijk Puur - Foto: Stefan Jacobs, recept: Debby De Mangelaere'
![Heerlijk Puur](https://biomijnnatuur.be/assets/files/author/_159xAUTO_crop_top-center/HeerlijkPuur.png)
Bio Mijn Natuur verzamelde allerlei heerlijke recepten in Heerlijk Puur - Het ultieme kook- en handboek over biologisch koken. Koop biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!
Receptfotografie: Stefan Jacobs, recept & styling: Debby De Mangelaere.