Chocoladeballetjes
Gepofte rijst of andere gepofte granen zijn een ideaal ingrediënt voor deze luchtige bonbons.
![Schermafbeelding 2016 02 05 Om 09 28 46](https://biomijnnatuur.be/assets/files/recipes_and_ingredients/_590xAUTO_crop_top-center/Schermafbeelding-2016-02-05-om-09.28.46_160407_184024.png)
4 pers.
Ingrediënten
- 2 el honing
- 50 g echte boter
- 50 g gepofte rijst (kan ook met andere gepofte granen)
- 2 el cacao, gezeefd
- 100 g donkere chocolade
Bereiding
- Verwarm de honing met de boter in een hoge pan.
- Roer de cacao en gepofte rijst eronder en meng goed.
- Doe het mengsel in een beboterde schotel en druk goed aan.
- Smelt de chocolade en giet deze over het crunchmengsel.
- Strijk mooi glad en laat opstijven.
- Snijd of breek de chocoladecrunch in stukjes.
Dit recept is van 'Bio Mijn Natuur - Recept: Hilde Oeyen, fotografie: Frank Croes'
![Bmn Grijskader 250Px](https://biomijnnatuur.be/assets/files/author/_159xAUTO_crop_top-center/BMN_grijskader_250px.png)
Bio Mijn Natuur voorziet jou graag van handige recepten met bio. Koop je biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!
Recept & styling: Hilde Oeyen, fotografie: Frank Croes