Pasta met Provençaalse saus
Deze saus heeft veel tijd en zorg gekregen en smaakt daarom tien keer beter dan uit een potje.
4 pers.
Ingrediënten
- 1 ajuin
- 1 wortel
- 1/2 courgette 1 aubergine
- 1/4 van een rode, groene en gele paprika
- 250 g gepelde tomaten
- Provençaalse kruiden
Bereiding
- Laat alle groenten apart even fruiten, zo blijft de smaak van elke soort beter behouden.
- Voeg de groenten samen en voeg er de gepelde tomaten aan toe.
- Kruid met Provençaalse kruiden.
- Laat een half uurtje stoven.
- Serveer met geraspte kaas.
Dit recept is van 'Bio Mijn Natuur - Recept: Mieke De Baerdemaeker, fotografie: Frank Toussaint'
Bio Mijn Natuur voorziet jou graag van handige recepten met bio. Koop je biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!
Recept: Mieke De Baerdemaeker, fotografie: Frank Toussaint