Pasta met vis in kappertjeskorst
Met wat je aan biologisch gecertificeerde vis tegenwoordig kan vinden, maak je hier in een handomdraai een zalig pastagerechtje van.
4 pers.
Ingrediënten
- 350 g pasta
- 600 g witte visfilet
- 2 sneetjes oud brood, fijngemalen
- 2 el kappertjes, fijngesneden
- 1 el bloem
- 1 ei, losgeklopt
- peper
- 2 el platte peterselie
- 2 el basilicum
- 1 citroen, in partjes
Bereiding
- Kook de pasta al dente.
- Zet opzij.
- Meng broodkruim en kappertjes.
- Wentel de visfilet lichtjes in bloem, haal door het ei en dan door het kappertjesmengsel.
- Bak in een antikleefpan goudbruin.
- Serveer met pasta, garneer met citroen, platte peterselie en basilicum.
Dit recept is van 'Heerlijk Puur - Foto: Stefan Jacobs, recept: Debby De Mangelaere'
Bio Mijn Natuur verzamelde allerlei heerlijke recepten in Heerlijk Puur - Het ultieme kook- en handboek over biologisch koken. Koop biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!
Receptfotografie: Stefan Jacobs, recept & styling: Debby De Mangelaere.