Slaatje met geitenkaas
Als je de sla's gebruikt die op dit moment in seizoen zijn, heb je met dit recept een werkwijze die je het hele jaar door kan gebruiken.

4 pers.
Ingrediënten
- 1/2 geitenkaas (125 gram)
- 1 snee krentenbrood
- 1 tl geroosterde amandelschilfers
- 1 tl vloeibare honing
- handvol rozijnen
- gemengde sla van het seizoen
Bereiding
- Meng de sla en de rozijnen. Schik de sla over een bord.
- Toost de krentboterham en leg die op de sla.
- Verwarm de geitenkaas in een pan of in de oven.
- Leg de kaas op de boterham.
- Giet de honing over de kaas en strooi er wat amandelschilfers over.
Dit recept is van 'Bio Mijn Natuur - Recept: Mieke De Baerdemaeker, fotografie: Frank Toussaint'

Bio Mijn Natuur voorziet jou graag van handige recepten met bio. Koop je biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!
Recept: Mieke De Baerdemaeker, fotografie: Frank Toussaint
♥