Tofu met pesto
![Schermafbeelding 2016 02 05 Om 11 01 06](https://biomijnnatuur.be/assets/files/recipes_and_ingredients/_590xAUTO_crop_top-center/Schermafbeelding-2016-02-05-om-11.01.06_190211_143054.png)
4 pers.
Ingrediënten
- 15 g verse basilicum
- 15 g selder
- 30 g pijnboompitten
- 2 teentjes knoflook
- 100 g verse tofu
- 1 dl zachte olijfolie
- een snuifje zeezout
Bereiding
- Plet de basilicum, de selder, de pijnboompitten en de knoflook.
- Doe er de tofu bij, de olijfolie en het zeezout.
- Meng zorgvuldig tot een gladde puree.
- Tip: lekker als aperitiefhapje op geroosterd brood.
Dit recept is van 'Bio Mijn Natuur - Recept: Claudine Lemey, fotografie: Frank Toussaint'
![Bmn Grijskader 250Px](https://biomijnnatuur.be/assets/files/author/_159xAUTO_crop_top-center/BMN_grijskader_250px.png)
Bio Mijn Natuur voorziet jou graag van handige recepten met bio. Koop je biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!
Recept: Claudine Lemey, fotografie: Frank Toussaint