Vispapillotte met pompelmoes
Een warm ingepakt visjes.
4 pers.
Ingrediënten
- 4 filets van biologisch gekweekte vissoort (bijvoorbeeld kabeljauw)
- peper en zout
- 1tl korianderzaadjes, geplet
- 1/2 roze pompelmoes + 1/2 witte pompelmoes, zonder schil en vliezen
- 1 sjalot, fijngesnipperd
- korianderblaadjes
- olijfolie
Bereiding
- Leg een stuk vis op een vel bakpapier ingevet met olijfolie.
- Kruid met peper, zout en koriander. Doe er 2 schijfjes pompelmoes, wat sjalot en een korianderblaadje bovenop.
- Plooi het pakketje goed dicht. Laat +- 5 minuten stomen.
- Serveer met aardappelbieslookpuree.
Dit recept is van 'Heerlijk Puur - Foto: Stefan Jacobs, recept: Debby De Mangelaere'
Bio Mijn Natuur verzamelde allerlei heerlijke recepten in Heerlijk Puur - Het ultieme kook- en handboek over biologisch koken. Koop biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!
Receptfotografie: Stefan Jacobs, recept & styling: Debby De Mangelaere.