Volkorenpasta met asperges en zalm
4 pers.
Ingrediënten
- 250 g witte asperges
- 250 g groene asperges
- 500 g roomkaas of ricotta
- 1 dl (plantaardige) melk
- peper, zout, cayennepeper
- 400 g verse zalm, in fijne reepjes
- 1 el bieslook, gesnipperd
- 500 g volkoren spaghetti
Bereiding
- Schil de witte asperges en kook ze samen met de groene asperges beetgaar in lichtgezouten water in ongeveer 5 min. en snijd ze in stukken en houd warm.
- Verwarm de ricotta met de melk in een pannetje en breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.
- Meng de zalmsnippers onder de ricotta en laat goed meewarmen gedurende 10 min.
- De zalm zal garen in de ricotta.
- Kook de pasta beetgaar en serveer met asperges en ricottasaus.
- Werk af met bieslook.
Dit recept is van 'Bio Mijn Natuur - Recept: Hilde Oeyen, fotografie: Frank Croes'
Bio Mijn Natuur voorziet jou graag van handige recepten met bio. Koop je biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!
Recept & styling: Hilde Oeyen, fotografie: Frank Croes
♥