Achter de schermen bij de bioslager + proeverij
In de tv-serie 'Van vlees en bloed' kreeg je al een blik achter de schermen van een slagerij, maar hoe gaat het er in het echt aan toe bij een bioslagerij? Op zondag 11 juni licht bioslager Frank Bielen een tip van de sluier.
Van 13u tot 18u kom je alles te weten over het vak van de slager. Ieder uur kun je een rondleiding volgen door de slagerij, met deskundige uitleg. In kleine groepjes volg je de weg van het vlees.
Na de rondleiding kun je natuurlijk zelf allerlei lekkers proeven. We serveren je verschillende soorten beleg van het merk ‘puur bio’, dat is onze samenwerking met kleinschalige bioboeren. Voor de iets grotere honger krijg je een heerlijke biohamburger (broodje, een boerenhamburger van runds- en varkensvlees, gebakken op de bbq, met sla).
Praktisch:
- Prijs: €10 per persoon (betaling ter plaatse).
- Graag inschrijven via frank@frankbielen.be of 012 39 47 56.
- Samenkomst voor de rondleiding ieder uur aan de slagerij
Dit bedrijf is gecertificeerd voor bio. Bio herken je aan het Europese biolabel.
Locatie
Slagerij Frank BielenHasseltsesteenweg 532,, 3700 Tongeren
Datum/tijdstip
zondag 11 juni van 13u tot 18u