Brood bakken: wat, hoe, waarom?
Zelfgebakken, ovenvers brood geurt heerlijk en smaakt verrukkelijk. En brood maken gaat vlugger en makkelijker dan je denkt. Op deze bakdag leer je brood bakken volgens je eigen smaak en voorkeur.
Demonstratiekookles met bio en plantaardige ingrediënten door Ben Davidson.
Niet alleen volkorenbrood, maar ook rijstbrood, sesambrood en rozijnenbrood gaan de oven in. En wie volgens zondagse traditie verse pistolets op de ontbijttafel wil, hoeft voortaan de deur niet meer uit; ook die haal je warm en knapperig uit eigen oven.
Ben Davidson geeft ook uitgebreid informatie over de verschillen tussen gist en zuurdesem, en legt uit hoe je zelf zuurdesembrood kan bakken. Om praktische redenen wordt in de les enkel met gist gewerkt (desemdeeg dat vervoerd werd, geeft niet altijd goede resultaten).
Prijs: 22 euro
Inschrijven: klik hier.
Locatie
Oost West CentrumVan Schoonbekestraat 148, 2018 Antwerpen
Datum/tijdstip
Maandag 23 oktober 2017, 19u30 - 22u