Kooknamiddag met Verrassend Veggie (Brugge St. Andries)

20.02.2017

Biovita organiseert tijdens de biocampagne in zijn 3 vestigingen een leuke kooksessie waarin o.a. de producten uit het Verrassend Veggiepakket van Bio Mijn Natuur aan bod komen.


Heb je het Verrassend Veggiepakket gekocht maar zoek je nog ideeën om ermee te koken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

De kookles wordt gegeven door een ervaren persoon van Biovita met gedegen productkennis en veel ervaring met vegetarische en vegan kookworkshops.

Je krijgt de nodige uitleg over de producten en natuurlijk mag je van al dat lekkers proeven!

  Meer info

Dit bedrijf is gecertificeerd voor bio. Wat je op dit biopunt vindt met de term ‘bio’, is gegarandeerd bio.

Locatie

Biovita
Torhoutse Steenweg 179, 8200 St. Andries (Brugge)

Datum/tijdstip

Maandag 20 februari om 15u

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal natuurlijke additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, chemische pesticiden of ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.