Kookworkshop met vurige veggie weetjes

23.02.2017

We koken een gevarieerde en evenwichtige veggie maaltijd met biologische, seizoensgebonden ingrediënten.


Onder leiding van koks van kookschool Avalon ga je fijn aan de slag met veggie! Je krijgt sappige uitleg over veggie koken, over welke kleurrijke combinaties ook lekker zijn en over de meerwaarde van bio, veggie en seizoensgewijs eten en leven.
We sluiten af met een heerlijk etentje.

Deelnameprijs: € 25 (incl. maaltijd)

Je inschrijving is bevestigd door overschrijving van dit bedrag op rekening van La vie est belle, BE58 3800 0761 5379 met vermelding "Kookdemo 23 febr." of door betaling aan de kassa ter plaatse.

Deze workshop is een samenwerking van La vie est belle en Biovita.

Meer info via veronique@pure-thing.com.

  Meer info

La vie est belle is gecertificeerd voor bio.

Locatie

Biovita St. Kruis
Maalsesteenweg 229, 8310 Brugge

Datum/tijdstip

Donderdag 23 februari van 18.30u tot 21.30u

Prijs

€ 25

Website

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal natuurlijke additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, chemische pesticiden of ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.