Zomerse wandeling en gastronomisch diner op het Bolhuis

02.06.2017

Wat dacht je van een zomerse avondwandeling met daarna een heerlijk aperitief en diner op de boerderij? Ja, dat leek ons ook een goed idee!


Op vrijdag 2 juni ben je welkom om 18u voor een avondwandeling op en rond onze natuurboerderij Het Bolhuis. Je krijgt van ons een woordje uitleg over hoe we omgaan met onze dieren en waarom we voor bio hebben gekozen, en we genieten van de rijke natuur rond onze boerderij.

Vervolgens bieden we je een fris aperitiefje aan gevolgd door een uniek gastronomisch diner op onze veeboerderij. Overtuig jezelf van de smaak en kwaliteit van biovlees! Het diner wordt bereid door een ervaren chef-kok, die uiteraard alleen kookt met pure ingrediënten: biefstuk van Kempens jong rund van onze boerderij met groenten van bioboeren uit de buurt.

Praktisch:

  • Prijs: 35 euro per persoon, ter plaatse betalen.
  • Graag inschrijven via info@bolhuis.be (geef je naam door + aantal personen).
  • Maximum 20 personen kunnen aanschuiven voor het diner, dus op tijd inschrijven is de boodschap!

Tot 2 juni? Samenkomst om 18u aan boerderij Het Bolhuis!

  Meer info

Dit bedrijf is gecertificeerd voor bio. Bio herken je aan het Europese biolabel.

Locatie

Natuurboerderij het Bolhuis
Asdonkstraat 49, 3294 Molenstede

Datum/tijdstip

vrijdag 2 juni vanaf 18u tot ...

Prijs

€ 35 p.p.

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal natuurlijke additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, chemische pesticiden of ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.