Citrus ricotta dessertje
Romig en echt eenvoudig, het is de kwaliteit van de ingrediënten die telt.
4 pers.
Ingrediënten
- 500g ricotta of stevige roomkaas
- 2 el marmelade van citrusvruchten, kant-en-klaar
- 2 el pistachenootjes, geroosterd en fijngehakt
- 1 takje munt, vers
Bereiding
- Verdeel de ricotta in porties.
- Serveer met marmelade en garneer met pistachenootjes en verse munt.
- Tip: Laat de ricotta een nachtje in een linnen doek uitlekken.
- Serveertip: Lekker met een glaasje Limoncello (Italiaanse citroenlikeur).
Dit recept is van 'Heerlijk Puur - Foto: Stefan Jacobs, recept: Debby De Mangelaere'
Bio Mijn Natuur verzamelde allerlei heerlijke recepten in Heerlijk Puur - Het ultieme kook- en handboek over biologisch koken. Koop biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!
Receptfotografie: Stefan Jacobs, recept & styling: Debby De Mangelaere.
♥