't Goed ter Heule

Gecertificeerd voor bio*

Dronckaertstraat 665
8930 Lauwe
0498 746 859

Zelfpluk en hoevewinkel: half mei-okt: di,wo, vr: 10u-12u/14u-18u; za-zo: 10u-18u; nov-half mei: wo: 14u-18u; vr: 10u-12u/14u-18u; za: 10u-18u. Eetkaffee: za: 11u-21u; zo: 11u-18u.

info@tgoedterheule.be
www.tgoedterheule.be
www.facebook.com/pg/t-Goed-ter-Heule-Bio-boerderij-110396815664878

Soort biopunt

Boer Winkel Resto & Co Buiten categorie

Wij verkopen

Groenten/aardappelen Fruit Droogwaren Zuivel/ei Dranken Vlees Bloemen

Verkoopswijze

Ter plekke, Via zelfpluk
Biologische zelfpluktuin op 4 ha met hoevewinkel. Gestart met bio in 2005. Aardbeien, bessen, groenten en bloemen in zelfpluk. In het najaar ongeveer 100 verschillende rassen pompoenen. Eieren, kippen en parelhoenen van eigen teelt.Van juni tot oktober is er een ruim gamma aan eenjarige snijbloemen beschikbaar. Stel je boeket samen op het veld, en reken nadien af aan de kassa. Eet- en theehuisje met binnenkoer, zaal voor vergaderingen of feestjes.

* Dit bedrijf is gecertificeerd voor bio. Wat je op dit biopunt vindt met de term ‘bio’, is gegarandeerd bio. Het voldoet dus aan alle wettelijke normen voor bio. Een onafhankelijke controleorganisatie zorgt voor de controle.

Zoek opnieuw

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.