Biowinkels trakteren tijdens Weekend van de Klant met biochocola

27.09.2019
20190809 Weekend Klant Hoofdfoto
Foto vlnr: Joachim De Wilde, Lisa Develtere & Belvas

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober verwennen de biologische winkeliers hun klanten met een kleine attentie. Je biohandelaar doet je tijdens dit weekend een (h)eerlijk doosje bio hazelnoottruffels cadeau. Een lekkernij die gemaakt is met eerlijke, biologische cacao.


Eerlijk zoet? Een goed idee! 

De biowinkeliers belonen hun trouwe klanten tijdens het Weekend van de Klant op 5 en 6 oktober graag met een doosje puur plezier. 

Tijdens je bezoek aan een van de meer dan 50 deelnemende biowinkels ontvang je jouw portie bio chocoladetruffels met hazelnoten. Dat wordt je aangeboden door de biologische winkeliers in samenwerking met de Belgische biochocolatier Belvas en Bio Mijn Natuur. Als je genot kunt afwegen dan blijft je weegschaal hangen op 70 gram. Zoveel weegt jouw ultieme cacao-ervaring! 

Niet toevallig kozen we dit cadeautje aan de start van de Week van de Fair Trade. De truffels van Belvas zijn zowel biologisch als fair trade gecertificeerd. Het biolabel staat garant voor een duurzaam productieproces. Niet enkel de cacao, maar ook de hazelnoten, de rietsuiker... zijn duurzaam en biologisch geproduceerd. Fair trade wil zeggen dat de producenten eerlijk worden verloond. Zo ontdek je dat bio- en fairtradeproducten niet alleen goed zijn voor mens en natuur, maar bovendien ook nog heerlijk smaken.

2019 08 26 Cartonette Belvas

Deelnemende biowinkels

Lorem ipsum

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.