Gegrilde peren met tijm en chocolade
Lekker zoet met een touch.
![Gegrilde Peren Met Tijm En Chocolade](https://biomijnnatuur.be/assets/files/recipes_and_ingredients/_590xAUTO_crop_top-center/gegrilde-peren-met-tijm-en-chocolade.png)
Foto: Stefan Jacobs; Receptuur & styling: Debby de Magelaere
![Appel Peer Productinfo](https://biomijnnatuur.be/assets/files/recipes_and_ingredients/_220xAUTO_crop_top-center/appel_peer_productinfo.png)
Appels en peren
Weinig fruit is tegelijk zo alledaags én bijzonder als een appel. We eten appels, en ook peren, het hele jaar door. Op de Vlaamse boomgaarden wordt er geoogst van half augustus tot eind oktober. Voor de pitfruitteler is die periode het orgelpunt van een heel jaar investeren in een gezonde boomgaard.
4 pers.
Ingrediënten
- 4 peren
- 2 el chocolade, geraspt
- 1 el verse tijm
Bereiding
- Snijd de peren in partjes en schuif op spiesjes.
- Gril de spiesjes 1 minuut aan elke zijde.
- Bestrooi met chocoldeschilfers en tijm.
Dit recept is van 'Heerlijk Puur - Foto: Stefan Jacobs, recept: Debby De Mangelaere'
![Heerlijk Puur](https://biomijnnatuur.be/assets/files/author/_159xAUTO_crop_top-center/HeerlijkPuur.png)
Bio Mijn Natuur verzamelde allerlei heerlijke recepten in Heerlijk Puur - Het ultieme kook- en handboek over biologisch koken. Koop biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!
Receptfotografie: Stefan Jacobs, recept & styling: Debby De Mangelaere.