Koffiepunch met vers fruit
Bitter en zoet.
Verwerkt fruit
Biologisch geteeld fruit wordt verwerkt tot sap, stroop en confituur. En tot vele lekkernijen zoals roomijs, sorbet, yoghurt, vruchtengebak, koeken… De fruitige smaken in bio zijn steeds afkomstig van echt fruit.
4 pers.
Ingrediënten
- 1 sinaasappel
- 1 kiwi
- 1 peer
- 1 stuk seizoensfruit naar keuze
- 1/2 dl sinaasappellikeur
- 4 dl sterke koffie
- 1 fles mousserende wijn
Bereiding
- Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees en snijd de partjes tussen de vliezen uit. Schil de kiwi en snijd in schijfjes. Schil de peer en snijd in stukjes.
- Doe het fruit in een mooie kom of punchbowl en schenk de koffie en de sinaasappellikeur erover. Laat minstens 2 uur marineren in de koelkast.
- Voeg net voor het serveren de mousserende wijn toe.
- Je kan ook een beetje fruit in een glas scheppen en dan aanvullen met mousserende wijn.
Dit recept is van 'Bio Mijn Natuur - Recept: Hilde Oeyen, fotografie: Frank Croes'
Bio Mijn Natuur voorziet jou graag van handige recepten met bio. Koop je biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!
Recept & styling: Hilde Oeyen, fotografie: Frank Croes