Stem op je favoriete bio veggieproduct en win een heerlijk biopakket

14.02.2017
Fb Verkiezing Ok

We vroegen biologische producenten om hun favoriete veggieproduct uit hun eigen gamma aan te melden. Wat is jouw favoriete product uit deze selectie? Stem tot en met donderdag 23 februari en maak kans op een heerlijke prijs.


**Deze verkiezing is afgelopen.**

Laat je verrassen

In de (bio-)winkel vind je een heel breed aanbod aan vegetarische of veganistische bioproducten die vlees, vis of zuivel kunnen vervangen. Laat je verrassen door allerlei soorten veggieburgers, producten met tofoe, tempé en seitan of broodbeleg in klassieke én vernieuwende smaken. Proef ook van het rijke assortiment aan granen- en notendranken of plantaardige yoghurtvervangers.

Welke van de 12 vlees- of zuivelvervangers is jouw favoriete product?

Stem tot en met donderdag 23 februari en maak kans op een heerlijk Verrassend Veggiepakket met 6 bijzondere producten.

De 5 deelnemers die het juiste antwoord van de schiftingsvraag het best benaderen, mogen in maart hun prijs ophalen bij een deelnemende biowinkel in hun buurt. De winnende producten worden op vrijdag 24 februari bekendgemaakt.

Biocampagne

Deze verkiezing loopt in het kader van de biocampagne Verrassend Veggie die van 18 tot 26 februari het biologische vegetarische en veganistische aanbod over heel Vlaanderen onder de aandacht brengt.