Winnaars wedstrijd mondmaskers bekend gemaakt!

28.04.2020
Mondmasker Bmn Ik Adem Bio Header
Foto: Bio Mijn Natuur
In categorie

Net geen 1600 unieke deelnemers waagden hun kans om afgelopen week een stoffen mondmasker uit biokatoen te winnen. De wedstrijd is nu afgesloten. De 100 gelukkige winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. 


Ik adem bio! Jij toch ook? 

Met bio kan je met een gerust hart ademhalen. Mondmaskers zullen het virus niet volledig tegenhouden, maar ze vormen wel een bijkomende barrière. Om je te helpen om jezelf en anderen te beschermen, kan je nu je kans wagen om een van de 100 cadeautjes met telkens 2 herbruikbare, stoffen mondmaskers te winnen!
 
Ze zijn van 100% Belgische makelij, gemaakt van een dubbele laag, biologisch polyesterkatoen en bedrukt met de slogan 'Ik adem Bio'. Een statement, goed voor het milieu en het ziet er leuk uit!

Bijna 1.600 mensen waagden hun kans. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. De wedstrijd is nu afgesloten. 

Win een set stoffen mondmaskers

Per winnaar doen we telkens 2 stoffen maskers (ter waarde van 24 euro!) cadeau. De reden is simpel: ook een herbruikbaar masker kan je best dagelijks vervangen. Zo kan je het stoffen mondmasker telkens op 60°C wassen en opnieuw gebruiken.

Elk mondmasker is ook voorzien van een vervangbare filter. Deze mondmaskers bieden ook zonder filter voldoende bescherming, dus het is zeker geen verplichting. FOD Volksgezondheid raadt aan om als vervangbare filter een stukje koffiefilter of keukenpapier te gebruiken en die eveneens dagelijks te vervangen.

Deze wedstrijd loopt tot en met zondag 10 mei (middernacht). De wedstrijd is beperkt tot één deelname per persoon. Winnaars worden na afloop persoonlijk op de hoogte gebracht. Wedstrijdreglement. 

Lorem ipsum

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.